WORKSHOPS

 Låt mig inspirera dig till utveckling och att våga ta steget mot bättre bilder!

Skriv upp dig på mitt Fototips & Trix nyhetsbrev och du får direkt mina 5 bästa tips till bättre bilder!

ÄR DET HÄR DU?

Du arbetar med företagets sociala media kanaler väljer ut och tar egna bilder till era olika plattformar.

Du vill få till bra bilder på dina medarbetare och vad som händer på jobbet men känner att du inte riktigt når fram varje gång.

Förstärk upplevelsen om ditt företag.

Alla bilder och filmer berättar något för den som tittar på dem. Fundera på vad är det du berättar om ditt företag med de bilder och filmer du visar upp på hemsida och på era social plattformar.

Vad ingår i fotokursen?

Jag älskar att dela med mig och är mycket mån om att inkludera flera i hur man fotograferar för bästa resultat, jag delar med mig av min kunskap på ett enkelt och lättsamt sätt.

Du har Mitt stöd

Jag håller dig i handen hela vägen

Utrustning du behöver

Jag hjälper dig med vad just du behöver för utrustning för att lyckas med ditt fotograferande och filmande till social media.

Fotografera

Jag stödjer dig till att ta bättre bilder med din egna fotoutrustning.

Hjäler dig navigera

Jag hjälper dig navigera runt bland de olika sociala plattformarna du använder, pratar layouter och grafisk design.

vill du Jag skall komma till dig?

Skriv upp dig här om du vill att jag kommer till ditt företag för att hjälpa dig med att se över vilken fotoutrustning du behöver, kan vara allt från din telefon till en DSLR kamera till mikrofoner som passar er för att ta bättre ljud till era videos. Framför allt hjälper jag dig att använda den utrustning ni har idag eller investerar i.

Min egna fotoskola

Jag heter Helen Shippey och hade en relativt hård fotoskola både från lärare och kollegor.  

För att jag själv blev bemött på ett så otrevligt och vad jag anser fel sätt när jag började fotografera så vill jag göra ändring på det och verkligen dela med mig av min kunskap så som jag hade önskat att någon hade gjort för mig när jag behövde det som allra mest.

Jag började fotografera på heltid för 13 år sedan i det mansdominerade Mellan Östern, det är inte alla som släpper in dig i vad som de anser är deras territorie speciellt som tjej, tills jag hade lyckats bevisa att mina bilder var något att räkna med.