Sportfotografering

Sportfotografering handlar i grund och botten om att ta bilder på sporten och fånga ögonblicken när de sker.

Sportfotografering

Vad innebär sportfotografering?

Sportfotografering handlar i grund och botten om att ta bilder på sporten och fånga ögonblicken när utövaren är in action. Utan en publik skulle inte sporten vara något och därför omfattar sportfotografering även publiken.

En bra sportbild förmedlar en känsla. Oavsett vilken sport man tittar på är det oundvikligt att inte ta del av många känsloladdade ögonblick. Sanningen är att utan alla dessa känslor vore inte sporten så mycket.

Jag hjälper till att fånga dessa ögonblicken på bild, allt från glädje och ilska till besvikelse och förvåning. Främst fokuserar vi på spelaren men även publiken är viktig för att förmedla känsla.

Erfarenhet av många olika fotouppdrag

Ena dagen är aldrig den andra lik när det kommer till fotouppdrag och inte minst när det kommer till sportfotografering. Här kan dagarna och uppdragen se helt olika ut beroende på vad det är för kund som önskar bilder samt vilken sport det gäller.

Jag sitter med många års erfarenhet av att fotografera event och tävlingar, allra främst inom golf.

Tack vare att jag arbetat med olika typer av kunder som har haft olika önskemål, är mitt kunskapsområde brett och jag är väl förberedd på alla möjliga situationer som kan uppstå.

Väder och spelscheman kan man aldrig påverka men vid noga planering är allt möjligt.

Vad säger ni om MIG!

Det är alltid kul att få höra vad du tycker om mig och det boostar mig att lyckas tillsammans med dig.

Du strålar av värme och ditt engagemang är toppen. Resultatet blev så fint! Vi rekommenderar dig varmt!
Johanna Forsman
En toppen fotograf som verkligen är super proffsig och brinner för det hon gör! Toppen bilder blev det!
Linn Andersson
Helen is wonderful, she makes you relax with her friendliness and our photos came out great! thanks so much!
Linda Forster Bielicki

Sportfotografering hand i hand med media

Den främsta anledningen till fotografering inom professionell idrott är media. Som sportfotograf jobbar man oftast på tidningar, byråer eller särskilda sporttidningar där bilderna sedan hamnar. Sportfotografer används också i syfte för reklam, för att bygga upp ett varumärke eller för att främja en sport som annars kanske inte skulle komma fram i media så mycket. Jag fotograferar allt från golf till motorsport.

Sportfotograf med erfarenhet och bas i Västerås

Det är viktigt för mig att du som kund har många olika sorters bilder att välja mellan från ditt sportevent.

Därför fotograferar jag alltid olika typer av bilder för att du sedan ska kunna ha en rad olika varianter av bilder att välja mellan.

För att lyckas och få till riktigt bra bilder under en sportfotografering är det första steget det viktigaste. Jag sitter ner tillsammans med dig som kund och kommer fram till vad som är det viktiga med ditt event och vad bilderna ska förmedla.

Det finns en rad olika typer av kamerainställningar man använder sig av för att skapa känsla i bilderna. Tack vare lång erfarenhet av sportfotografering har jag lärt mig mycket och testat mig fram för att få till en bra känslosam bild som även du som kund blir nöjd med i slutändan.

Vad några fler kunder tycker om mig

Jag uppskattar att få feedback från mina kunder det hjälper mig att utveckla mig själv och min business så här delar jag med mig av några fler tankar som kunder har om mig och min foto service till dem.

Proffesionellt utfört arbete. Bilderna blev mycket bra dessutom levererades de snabbt. Kan varmt rekommendera Helen Shippey till alla som har behov av en proffsfotograf.
Thomas Sjöstrand
VD/Ägare av We Do It Bygg & Kakel AB
Helen är en driven fotograf med stort engagemang. Dessutom är det kul att jobba tillsammans med henne. Leveransen och kommunikationen är snabb och håller toppkvalitet!
Fredrik Bertilsson
Business Leader at Berotec
Supertrevlig och professionell! Duktig på att lugna nervositet och jag kände mig både bekväm och avslappnad när jag blev fotograferad. Helen har verkligen ett öga för detaljer och alla bilder blev bra! Jag kan varmt rekommendera henne - Tack för ett fint samarbete!
Gentiana Murseli
Delägare av Skyltstället Västerås