Företagsfoto är mycket mer än bara ett porträtt!

Tillsammans med dig tar vi fram ett kreativt koncept som ger resultat och boostar ditt företags varumärke.

Företagsfotografering

nå ut med dina bilder på webben!

Du precis som jag märker säkert av att det finns många duktiga entreprenörer på internet. Du ser säkert många som gör liknande saker som dig, känner du ibland att det kan vara tufft att få ut ditt värdefulla budskap visuellt med foto & film? Du lägger ner ditt hjärta och själ i företaget och förtjänar att nå dina mål med dina bilder! Jag vet att det ända som skiljer dig ifrån mängden är DU!

Professionella & känslomässiga bilder på din webbsida, branding & sociala mediekanaler  kommer göra så dina följare kan relatera till dig & ditt företag. Du precis som jag söker säkert efter know, like & trust när du ska köpa något eller anlita någon? Jag hjälper dig med det visuella: ATTRAHERA DINA IDEAL KUNDER, BYGGA FÖRTROENDE, NÅ DINA MÅL MED VISUELL KOMMUNIKATION VI SKAPAT TILLSAMMANS. Jag hjälper  även dig självklart till med Foto & digital varumärkes WORKSHOP!

jag hjälper dig fånga känslorna på dina event & tävlingar på bild!

Ska du & ditt företag hålla i ett event eller tävling. Självklart hjälper jag dig med att fånga alla skratt, diskussioner & mingel på bild. Jag är väldigt noga med att leverera alla bilder redan samma kväll så att du kan använda dem direkt till exempelvis sociala medier och nyheter på hemsidan.

Tack vare min långa erfarenhet av event fotograferingar kommer jag enkelt att fånga känslan och upplevelsen från ditt event från många olika vinklar. Du & dina kunder får på så sätt en bättre upplevelse när bilderna jag skapat visas. Oavsett om bilderna ska användas in-house eller till din hemsida och sociala medier så blir resultatet alltid bäst med professionella fotografer. För att förstärka din & dina kunders upplevelser så kan jag krydda till det med drönar bilder om du vill? För sport event SE HÄR!

vad tycker mina foto kunder om mig?

Det är alltid kul att få höra vad du tycker om mig och det boostar mig att lyckas tillsammans med dig.

Helen är helt underbara personer, som tar fantastiska foton! Valde dom för lång erfarenhet, bra känsla i bilder & dom har alltid ett leende på läpparna!
Caroline Haglund
Ägare av Carolines BeautySpa
Vi hade en helt underbar heldags fotografering på företaget. Helen & Roger fick både kunder och personal att trivas framför kameran. Vi fick superfina bilder på vårt företag som visar vad vi gör. Bilder som gör oss stolta över vårt företag.
Caroline Ljung
Ägare av Ljungs Goa gårdsbutik
Jag fick exakt vad jag ville, riktigt bra på att få fram magiska bilder med kameran. Skulle aldrig rekommendera någon annan! Ett plus att dom också har drönare!
Tomas Öberg
Författare

härliga fotograferingar & nya möten med människor över hela världen

Jag har totalt 13 års foto & digital media erfarenhet, jag har haft många trevliga möten med andra företagare runt om i världen men utgår alltid ifrån min lilla kreativa bas i Västerås, Sverige. Det som boostar mig är att se hur alla små, medelstora och stora företag använder bilder jag skapat tillsammans med dem på sina webbsidor, social media, nyhetsbrev och på så många andra sätt. Det gör att jag bara vill skapa mer och fler kreativa sätt att hjälpa DIG att lyckas digitalt!

Helen har jobbat som fotograf i Mellan Östern och med stora event. Och som kvinnlig fotograf blir man inte alltid tagen med professionalitet, därför vet jag vad utmaningar innebär och vill LYCKAS tillsammans med DIG!

Det som jag älskar och drivs av mest av allt är att höra ifrån dig som kund vilka professionella och känsliga bilder jag arbetat fram till ditt varumärke, som projicerar företagets och dina unika värden och tar din marknadsföring till en helt ny nivå och sparar tid när du har ett stort personligt bildarkiv att välja av för att nå ut till dina kunder.

vad händer när du bokat en företagsfotografering?

1. Kreativ Planering

Klicka på knappen för att fylla i kontaktformuläret & berätta lite om dig själv & företaget.

 Jag kommer sedan skicka ett detaljerat frågeformulär & bokar upp ett möte över en kopp kaffe, telefon eller skype för att se om vi matchar varandra & sedan planerar vi för vilka platser, vilka bilder som för fram din & ditt företags story på absolut bästa sätt. Om du ej känner dig bekväm med hur ditt varumärke ska synas, lugn då hjälper vi dig.

”Vi på företaget kände oss verkligen i goda händer. Det kändes proffsigt och genomtänkt och med företagets vision i fokus på bilderna”

2. Fotograferingen

Under fotograferingen kan du bara slappna av & njuta. Kanske har du också några trevliga arbetskompisar med dig? Om du hellre vill symbolisera ditt varumärke med unika miljöer eller större kampanjer löser vi det – helt enkelt rätt bilder till rätt bransch!

Mina fotograferingar brukar vara avslappnande & oftast smärtfria! Vi vill fånga det unika i dig & ditt företag och inte några strikta poseringar. Naturligtvis guidar vi dig och ditt företag genom hela fotograferingen & hjälper dig glömma kameran – när det är naturligt, spontant & i rätt miljö  ser det bäst ut. Kanske vill du bara visa reklamkampanjen eller arbetsmiljön – du kan vara lugn vi löser det.

3. Ditt färdiga resultat!

Inom två veckor kan du se & välja dina bilder i ett lösenords-skyddat online galleri, redo att delas & möta dina potentiella nya kunder. Självklart hjälper jag dig att få bilderna i rätt format då det är en djungel att förstå sig på bildformaten på olika plattformar & hur du använder bilderna på bästa sätt.

Sedan är det bara att börja fylla din webb och dina sociala kanaler med dina professionella bilder, lägg till personlig, tydlig, inbjudande text & ta med ditt riktiga jag till dina online-konversationer. 

”Så glada att skicka ut fina nyhetsbrev med underbara bilder! Vi är ett stort företag men hade glömt bort att bilder kunde symbolisera så mycket! Tack!”

Jag är din drönar pilot!

Jag kompletterar ofta mina företagsfotograferingar med drönar bilder!

Varför drönar bilder?

Med drönar bilder har du chans att stå ut lite mer jämfört med dina kollegor i branschen. Dina kunder får ett annat perspektiv på vad du erbjuder och vart du fysiskt befinner dig. Läs mer hur en drönare kan hjälpa dig och ditt företag här.

Kostnadsfri nulägesanalys

Jag träffar dig gärna för en kostnadsfri konsultation för att se över ditt bild behov. 

Några fler recensioner?

Här kommer några fler recensioner från ett urval av mina kunder.

It was a pleasure to work with such a talented photographer. The result was absolutely amazing and it was exactly what we were expected. I recommend Helen!
Marie La Trouitte
Marketing & Communications Coordinator at Hublot

Helen är fantastisk på att skapa en lättsam atmosfär under en fotografering. Jag var nervös inför vår dag ihop men Helens sätt gjorde mig bekväm samtidigt som hon gjorde ett mycket professionellt jobb. Bilderna blev jättefina. Jag är verkligen glad att jag anlitade Helen och jag uppmuntrar dig att göra detsamma!
Mikaela Skantz
Diplomerad karriär och Affärscoach
Jättehärligt team som tog hand om oss på kompetenscenter i en helt ny utmaning vi stod inför, att spela in en reklamfilm! Men proffsigt o lugnt fick ni oss att framstå som värsta proffsen trots fniss o fjärilar i magen
Susanne Andersson
Yrkeslärare på Köpings kommun