kontakt annons

Är du intresserad av
att skapa foton tillsammans?

Undrar du hur du förvandlar ditt företags foton från ett buskap till en upplevelse? Är du inte säker på hur du kan utnyttja bilder & kraften i dina sociala medier för att nå dina kunder? Oavsett om du vill ha produkt, event, branding eller nya sociala bilder, kan jag hjälpa till att marknadsföra ditt varumärke med äkthet och kreativitet.

Profilbild på Västerås fotografen Helen Shippey

Glada tillrop från kunder

Vad Ni Tycker Om Mig

Kontakta Mig Gärna!

Telefon: 072-7008094 eller Mail: helen@shippey.se

 

Det är viktigt att exempelvis: bild producenter, reklam, PR folk eller den på företaget som har hand om digital kommunikation utåt är med när vi tar fram bild koncept tillsammans (gäller större foto uppdrag & produktioner)

Varierar ganska mycket. För en större fotografering eller event, bokning minst en månad före i tiden. Mindre produktion eller drönar bilder då är jag redan på språng ut till ditt företag.

Pris på foto uppdrag beror alltid på. Skicka ett e-postmeddelande med dina första idéer sedan bokar vi ett kostnadsfritt foto möte/ och vi tar det därifrån. 

FAQ - Vanliga frågor, regler & allmänna vilkor

Här svarar jag på vanligaste frågorna jag får av er & hur det funkar hos din fotograf. Eftersom jag alltid vill hålla en hög kvalité på fotograferingar & foto utbildningar samtidigt ha balans till mitt privat liv med min underbara familj, undviker jag att svara utanför kontors tid helst. Men är det bråttom då är du varmt välkommen med din frågor om foto.

Du bokar mig som fotograf genom att fylla i kontakt formuläret, ringa eller på mina sociala medier. På så sätt kommer din förfrågan in i mitt bokningssystem & jag kan låsa den tid du eller ditt företag önskar i min kalender. När du har bokat får du även ett mail med tips & råd inför fotograferingen.

Du kan betala med kort eller Swish men det vanligaste är att jag fakturerar dig eller ditt företag. Fotograferingen debiteras med 25%  när vi vet när, var, hur fotograferingen kommer äga rum och allt är bokat. Resterande belopp förfaller 10 dagar efter din eller ditt företags fotografering. Inom kort kommer jag även gör det smidigare för dig så du kan boka allt på din bokningssida.

Fotograferingen kommer att vara där det passar dig eller ditt företag på absolut bästa sätt. Jag har hjälpt mina kunder i Västerås, runt om i Sverige & världen. 

Fotograferingen kommer att vara där det passar dig eller ditt företag på absolut bästa sätt. Jag har hjälpt mina kunder i Västerås, runt om i Sverige & världen. 

Bilder levereras till dig  smidigt via Wetransfer eller Dropbox. Du får en länk med instruktioner om hur du går tillväga.

Bilderna ligger kvar i sju dagar och du behöver flytta över bilderna till en lokal mapp i din dator, annars kan bilderna försvinna när mappen raderas.

Bilderna levereras vanligtvis i två upplösningar.
Högupplöst: Kameran som används i studion fotograferar i 8 688 x 5 792 pixlar, dessa beskärs ofta något för kompositionens skull. Pixelantalet kan därför variera med olika bilder och beskärningar.
Webbupplöst: Denna upplösning är normalt 2048 pixlar på den längsta sidan, vilket är optimalt för exempelvis Facebook. Bilderna levereras i formatet .jpg. Storlek på bilder anpassas till t.ex: reklam, pr, broschyrer eller sociala medier i både färg & svartvitt.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.