Företagsfotograferingar i Västerås- Nöjda kunder

Företagsfotograferingar i Västerås- Nöjda kunder

Jag har fotograferat i 13 års tid och har under min tid fotograferat många olika brancher och privatpersoner.

Det som gör mig allra gladast och som får mig att fortsätta att fotografera är när man får mejl om hur nöjd en kund är över de bilder jag har skapat till dem.

Den känslan kan jag leva länge på. Jag drivs av att skapa den rätta bilden till varje kund! Resan och skapandet till att få fram rätt bild till ett företag och branch som talar företagets språk och understryker dess varumärke det är vad mitt fotograferande går ut på!

Play Video

Nöjda kunder!

Jag har haft nöjet att arbeta med så många nöjda kunder under mina yrkesverksamma år.

Här har jag sammanställt några av de som har lämnat recensioner från sin foto erfarenhet med mig. En del har lämnat recensioner på min Facebook sida, www.facebook.com/Shippeyphotography och en del på  min Google My Business sida och en del på Min LinkedIn sida

Drivs av skapandet.

Jag drivs av att skapa varumärkes byggande bilder till mina kunder. Att hitta den röda tråden och göra den visuell för alla att se och ta del av företagets budskap.

Vad är ett varumärke?

Din personliga eller ditt företags varumärke är det som dina kunder berättar om dig när du inte är i rummet! Därför är det super viktigt med rätt bilder som berättar rätt budskap så att det människor pratar om dig och ditt företag är det du vill de skall säga.

Vad står ditt företag för?

Har du några värde ord som dina bilder skall förmedla. När jag arbetar med mina kunder så behöver vi ha gedigna diskussioner om vilka de är och vilka värde ord de har och arbetar utefter. Dessa värdeord behöver framkomma genom de bilder som företaget visar utåt på sin hemsida och på sina sociala plattformar. 

Fundera lite på om dina bilder du använder idag förmedlar rätt budskap?

Play Video

Några fina foto recensioner från mina kunder.

Så tacksam för mina kunders foto recensioner. Det ger mig bränsle till att jag är på rätt spår med det jag arbetar med.

Jag har de bästa kunderna

Mina kunder måste vara de bästa jag kan önska mig! Det är en sådan varm känsla i hjärtat när en av mina kunder tar sig tid att skriva några rader om hur de har upplevt att arbeta med mig som fotograf här i Västerås. En del jobb har jag så klart utfört på andra ställen också. 

referenser fotograf vasteras
Foto recensioner från LinkedIn

Fotokurs deltagare ger recensioner!

Du finner här lite blandade recensioner från både fotokurs deltagare, företagskunder och privatpersoner. Jag arbetar idag uteslutande med företagskunder men det har inte alltid sett ut så under mina 13 år som fotograf.

Västerås fotograf.

Idag utgår jag från Västerås när jag åker ut på mina fotouppdrag. Jag valde platsen, Västerås med omsorg för läget rent geografiskt, dess storleks skull. Valet stod mellan Örebro och Västerås och det föll på Västerås för närheten med Stockholm. Mina fotouppdrag varierar lite på vart de är rent fysiskt, väldigt många är i Västra Mälardalen mycket pga att jag är född och uppvuxen där så har flest kontakter kring Köping och Arboga så det faller sig rätt naturligt.

Från mitt hem i Västerås känns det enkelt att arbeta med fotouppdrag från Stockholm till Örebro och Eskilstuna.

Västerås Foto recensioner från LinkedIn

4 år i Sverige som fotograf.

Jag har arbetat som företagsfotograf i Sverige de senaste 4 åren. Jag har haft min fotobas i Västerås sedan 2 år tillbaka. Med risk att låta klyschig så går tiden oerhört fort, känns som jag precis flyttade tillbaka till Sverige från Dubai där jag hade min fotofirma tidigare, jag startade mitt foto företag Shippey Photography medan jag bodde i Egypten redan  2007. Sedan dess har jag flyttat med företaget när jag själv har bytt land.

Västerås Foto recensioner från LinkedIn

Recensera mig gärna!

Har du vart en av mina fotokunder så skulle jag bli super glad om du skulle vilja lämna en recension om din fotoupplevelse med mig.

Vill du skriva på Google My Business så klicka här.

Är du en Facebook användare så får du gärna lämna en recension om din fotografering här.

Jag är även en aktiv användare av LinkedIn så hjälp mig gärna även där med att lämna en recension om din foto upplevelse där. 

Välj det sätt som passar dig allra bäst jag blir super glad för vilket sätt du än väljer att lämna en fotorecension.

Tusen tack på förhand!

/Helen Shippey

Fotograf i Västerås!

Västerås Foto recensioner från LinkedIn
Foto recensioner om fotografen Helen Shippey i Västerås
Foto recensioner om fotografen Helen Shippey i Västerås
Foto recensioner om fotografen Helen Shippey i Västerås
Foto recensioner om fotografen Helen Shippey i Västerås

Dela gärna detta inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vill du bidra till ämnet?

Lämna ett svar

Dela gärna detta inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Företagsfotograf Helen Shippey håller i Canon kamera och ler

Om mig

Hej!
Jag heter Helen älskar att skapa och gärna då dela med mig utav det jag skapar både med mina kameror och drönare.

Häng med mig på mina fotouppdrag. 

Du kan kalla mig Shippey, de gör mina vänner!

Annonslänkar

Innehar; Gesällbrev i Fotografyrket

Medlem